Glazbeni festivali u GČ Sesvete 4.-6.10.2024.

Glazbeni festivali u GČ Sesvete 4.-6.10.2024.

02.10.2024.

Domjanićeve noći (GČ Sesvete) - 4.-6. listopada, Ulica Dragutina Domjanića 75
Trodnevna manifestacija kajkavske riječi i očuvanja tradicionalne baštine Domjanićeve noći bit će održana ovog vikenda od petka do nedjelje u Adamovcu. Prvi dan manifestacije dan je za glazbu i pjesmu na glazbenom festivalu „Po dragomu kraju“ gdje vas očekuju uglazbljeni stihovi na kajkavskom jeziku, dok u subotu možete pogledati izložbu starina Dragutina Domjanića. Nedjelja je rezervirana za nastupe kulturno umjetničkih društava i pjesnike na 14. festivalu dječjeg i odraslog kajkavskog stvaralaštva „Pod Murvu na Krče“. Uz službeni dio programa, svaku večer zabavljat će vas domaći glazbeni sastavi.

Biramo si frajlicu (GČ Sesvete) - 5. listopada od 18:30 do 20:00 sati, Trg Dragutina Domjanića 6
U subotu, 5. listopada, Sesvete postaju centar dječje pjesme i plesa, glazbe i veselja, zabave i prijateljstva. Na 1. Dječjoj folklorijadi „Biramo si frajlicu“, uz naše domaćine nastupit će i brojni gosti. Veliki i mali folkloraši pokazat će nam svu ljepotu i raskoš koju nam folklor pruža, stoga dođite i podržite ih.


Sva događanja i aktivnosti u gradskim četvrtima pratite i na Facebook stranici "Grad Zagreb kvartovi" - https://www.facebook.com/kvartovi

Fotogalerija