Vikend vodič - Kvartovska događanja 29. i 30. lipnja 2024.

Vikend vodič - Kvartovska događanja 29. i 30. lipnja 2024.

25.06.2024.

Bliži se kraj radnog tjedna i dolazi toliko iščekivan vikend, a nemate ideju kako ga provesti? Posjetite zanimljiva događanja po zagrebačkim kvartovima koja su besplatna za sve posjetitelje!


Ivanje u Kupinečkom Kraljevcu (GČ Brezovica) - 29.6. s početkom u 18:00 sati, sportsko igralište, Mrakov breg 1
Središnja manifestacija održat će se u subotu, 29. lipnja. Posjetitelje Kupinečkog Kraljevca očekuje raznoliki društveno - zabavni program osmišljen za sve uzraste. Program uključuje predstave, radionice, zabavne igre, vatreni show, nastup Kulturno - umjetničkog društva Kupinečki Kraljevec i dr. Subotnja Ivanjska večer bit će ispunjena glazbom, plesom i paljenjem krijesa. Grupa „KINGS“ rasplesat će vas do ranih jutarnjih sati, a posebni gosti večeri, grupa CUBISMO, nastupit će nakon ceremonijalnog paljenja krijesa.

Besplatna škola rolanja (GČ Podsljeme) - 29.6. od 10:00 do 11:00 sati, školsko igralište Šestine
MO Šestine u suradnji sa Skijaškim Klubom Sljeme Zagreb organizira besplatnu školu rolanja za djecu 6-13 godina. Program obuhvaća sat rolanja za početnike i sat naprednog rolanja. Ne propustite ovu sjajnu priliku da vaše dijete otkrije nove vještine i postane samostalni roler.

Svetkovina sv. Petra i Pavla (GČ Brezovica) - 29. i 30. lipnja, Demerska 33
MO Demerje proslavu svetkovine sv. Petra i Pavla obilježit će dvodnevnim druženjem. Prvi dan druženja započinje turnirom u malom nogometu s početkom u 9:00 sati, a nastavlja se zabavnim programom uz glazbeni sastav „Krik“ čiji nastup je planiran za 20:00 sati. Nedjelja je rezervirana za kulturno - umjetnički program s izričajem kajkavske poezije od 19:30 sati.

Fotogalerija