Filmske večeri na otvorenom u GČ Novi Zagreb-istok   23.-25.8.2024.

Filmske večeri na otvorenom u GČ Novi Zagreb-istok 23.-25.8.2024.

21.08.2024.

Projekcija filma „Radikalno“ - MO Sloboština 23.8. od 20:30 sati
MO Sloboština organizira besplatno ljetno kino u kvartu. Projekcija filma „Radikalno“ planirana je za petak, 23. kolovoza od 20:30 sati na livadi kraj brda u Sloboštini. Meksički film na prošlogodišnjem Sundance Film Festivalu osvojio je jednu od najvećih nagrada - nagradu publike. Film prati učitelja jedne siromašne škole u gradu punom korupcije, nemara i nasilja. Radikalno humorom i dobrotom ispunjava mračnu i tužnu okolinu ljudi koje prikazuje i zasigurno je jedan od onih filmova koje ne želite propustiti.
 
Kino na Krugu - animirani film „Moj prijatelj Robot“ (MO Sopot) 24.8. u 20:30 sati
Na ljetnu kino pozornicu na Krugu u subotu stiže animirani film Moj prijatelj Robot. Ovaj topli i nostalgični film koji se odvija u ritmu osamdesetih na Manhattanu istražuje duboke veze i krhost prijateljstva. „Moj prijatelj Robot“ nije samo film nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg animiranog filma za 2024. godinu, već je i dobitnik nagrade Europske filmske Akademije i prestižne španjolske Goya nagrade. Ovo ljubavno pismo New Yorku savršen je izbor za filmsko večer koje će vas raznježiti i ostaviti trag u srcu. Pridružite se psu i njegovom robotu u avanturi koja će vas podsjetiti na važnost prijateljstva.
 
Cirkus na Krugu (MO Sopot) 25.8. s početkom u 18:30 sati
Za sve stanare i prijatelje Sopota za nedjelju je organizirana cirkuska predstava za djecu i odrasle u izvedbi Udruge Cirkorama. „O, ne! Kabare!“ zabavan je cirkuski kabaret u kojem četvorka vrhunskih cirkuskih improvizatora sudjeluje u događajima koji postepeno grade maštoviti svijet. Pridružite nam se, dobro nasmijite i za kraj tjedna postanite dio šarenog i veselog cirkuskog svijeta.
 
Ljetno kino na travi - film „Anatomija pada“ (MO Travno) 25.8. u 20:30 sati
Vijeće Mjesnog odbora Travno u nedjelju na kvartovskoj livadi organizira ljetno kino i projekciju filma „Anatomija pada“. Intrigantna sudska i obiteljska drama s elementima psihološkog trilera pobjednik je filmskog festivala u Cannesu i dobitnik čak šest nagrada Europske filmske Akademije. Ponesite dekice, ispecite kokice i pogledajte uzbudljivu i napetu dramu koja je pomela francuske kinoblagajne.

Fotogalerija